Amsterdam – Willem de Zwijgerlaan 259A (HS)

€ 550.000,- vrij op naam

Kenmerken

Algemeen

 • Straat en nummerWillem de Zwijgerlaan 259 A (HS)
 • PlaatsAMSTERDAM
 • Postcode1055 PW
 • StatusVerkocht

Prijs en aanvaarding

 • Vraagprijs€ 550.000,- vrij op naam
 • Aanvaardingin overleg

Kenmerken

 • Inhoud345 m3
 • Bouwjaar1935
 • Aantal kamers2
 • Aantal slaapkamers0

Afmetingen

 • Woonoppervlakte115 m2

Tuin en overige buitenruimtes

 • Tuinachtertuin
 • Liggingaan rustige weg, in woonwijk

Verwarming en isolatie

 • Verwarming
 • Warmwatergeen
 • Type daksamengesteld dak
 • Isolatiedubbel glas

In beeld

Omschrijving

Amsterdam – Willem de Zwijgerlaan 259A (HS)

DE LAATSTE FASE VAN BLOOM GAAT VAN START! DE ALLERLAATSTE KANS VOOR EEN HELE MOOIE WONING!

*** OPEN HUIS WOENSDAG 15 MEI 2019 TUSSEN 16.00 EN 17.30 UUR en ZATERDAG 18 MEI 2019 TUSSEN 11.00 EN 13.00 UUR ***

In de buurt Landlust in Bos & Lommer is een complex gelegen met de naam BLOOM. Het complex is geheel gerenoveerd. Nu mogen wij met trots de achtste en laatste fase aan koopwoningen met diverse woningtypes aanbieden waaronder 2 gerenoveerde 3-kamer woningen en 3 gerenoveerde 2-kamer woningen van ca. 52 m² met een ruim balkon, 2 gerenoveerde dubbele bovenwoningen op de 3 en 4e verdieping van ca. 107 m² en 3 casco woningen op de begane en 1e verdieping van ca. 115 m².

De woning
Deze woningen zijn volledig gerenoveerd en daarmee ook goed geïsoleerd, zo is onder meer de elektra- en cv-installaties volledig vernieuwd, badkamer en toilet nieuw aangebracht en zijn de vloeren, wanden en plafond geïsoleerd. Smaakgevoelige zaken zoals een keuken, vloeren en wandafwerking dienen door de koper zelf te worden aangebracht. Hierdoor kan je nog een eigen twist aan de woning geven. Jouw eigen huis wordt dan echt jouw thuis.

Het complex
BLOOM is een gebouw uit de jaren ‘30 en bestaat in totaal uit 283 appartementen en 9 bedrijfsruimten. Circa 152 woningen komen beschikbaar voor koop. De koopwoningen kunnen gebruik maken van de gemeenschappelijke fietsenstalling. De ingang van de fietsenstalling is gelegen op de hoek De Rijpgracht / Jan den Haenstraat.

De ligging
BLOOM ligt aan de Jan den Haenstraat, de Rijpgracht en de Willem de Zwijgerlaan in de buurt Landlust in Bos & Lommer. Zowel het Westerpark als het Erasmuspark liggen op loopafstand.
Bos & Lommer heeft de afgelopen jaren een enorme boost gekregen. Het ene na het andere hippe tentje opent hier z’n deuren. Wist je bijvoorbeeld dat Bos & Lommer samen met de Baarsjes op het moment de meeste gewilde wijk van heel Nederland is?
Hier woon je heerlijk rustig en toch midden in het stadse leven. De supermarkt, bakker en slager liggen letterlijk om de hoek. Leuke eet- en koffietentjes, ambachtelijke speciaalzaken en winkeltjes schieten als paddenstoelen uit de grond. Ook vind je in de buurt tal van buurtwinkels en toko’s.
Juist die diversiteit maakt de wijk zo aantrekkelijk om te wonen en/of te werken.

Bijzonderheden
– De prijzen betreffen vraagprijzen op basis van kosten koper;
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een
ander dan de hoogst biedende partij dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen
af te gelasten, dit uitsluitend ter beoordeling van verkoper
– Erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam, de erfpachtcanon is afgekocht tot en met 30-04-2067.
– Vaste projectnotaris: Notariskantoor Spier & Hazenberg.
– Anti-speculatiebeding van 3 jaar van toepassing.
– Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of aankoop voor meerderjarige kinderen of ouders).
– Er wordt een niet-zelfbewoningsclausule in de koopakte opgenomen.

Geïnteresseerd en wil je nog meer informatie?
Ga naar de website www.woneninbloom.nl, hierop kun je alle informatie vinden die je nodig hebt om te bepalen of een woning in BLOOM iets voor jou is.

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

De plattegronden zijn alleen ter informatie en zijn daarmee geen contractstuk waaraan rechten ontleend kunnen worden. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alhoewel wij uiterste zorgvuldigheid betrachten kan het zijn dat de oppervlakten afwijken van de NEN2580 meetinstructie.

Plattegrond

Geen plattegronden beschikbaar

nl_NL
en_GB nl_NL

Bezichtiging aanvragen

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak