Amsterdam – Willem de Zwijgerlaan 28II

€ 400.000,- kosten koper

Kenmerken

Algemeen

 • Straat en nummerWillem de Zwijgerlaan 28 II
 • PlaatsAMSTERDAM
 • Postcode1056 JR
 • StatusVerkocht onder voorbehoud

Prijs en aanvaarding

 • Vraagprijs€ 400.000,- kosten koper
 • Aanvaardingin overleg

Kenmerken

 • Inhoud219 m3
 • Bouwjaarop aanvraag
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2

Afmetingen

 • Woonoppervlakte67 m2

Tuin en overige buitenruimtes

 • Tuingeen tuin
 • Liggingaan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging

Verwarming en isolatie

 • Verwarming
 • Warmwaterc.v.-ketel
 • Type dakplat dak
 • Isolatiegedeeltelijk dubbel glas

In beeld

Omschrijving

Amsterdam – Willem de Zwijgerlaan 28II

Ruime, lichte 3 kamer woning van 67 m² in het zeer geliefde Geuzenhof II complex

Het complex
De woning is onderdeel van het complex Geuzenhof II (gebouwd eind jaren ’30). Kenmerkend is de gemeenschappelijke tuin, toegankelijk via een elektrisch hek en via het trappenhuis, alleen te gebruiken door de bewoners. Onder de overstekken van de balkons is ruimte om je fiets of scooter te stallen. De tuin is ontworpen door Mien Ruys en wordt onderhouden door de VvE.

De indeling
Door middel van het gemeenschappelijke trappenhuis met wenteltrap bereik je de woning op de tweede verdieping. De ruime woonkamer en suite is gesitueerd aan de voorzijde en biedt een heerlijk uitzicht over de groenstrook met veel privacy. De prachtige en custom made boekenkast in de zijkamer blijft bij de verkoop achter.
De 2 slaapkamers, waarvan 1 grote, bevinden zich aan de achterzijde van de woning en bieden veel rust. De badkamer is via de hoofdslaapkamer te bereiken en is voorzien van een hoekbad met douche, een wastafel en aansluitingen ten behoeve van de wasmachine. Het separate toilet bevindt zich in de hal.
De keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur is gesitueerd tussen de 2 slaapkamers in en biedt evenals de tweede slaapkamer toegang tot het balkon.
Vanaf het balkon heeft u wederom een heerlijk uitzicht op de prachtige tuin dat is ontworpen door de welbekende tuinarchitecte Mien Ruys.
In de onderbouw is de privé berging van ca. 5 m². Via de gang naar de berging kom je in de gesloten binnentuin welke alleen door de bewoners van het complex toegankelijk is.

De locatie en bereikbaarheid
Het appartement is gelegen in De Baarsjes op de grens met Oud West. In deze trendy buurt vind je verschillende hippe winkels, cafés/restaurants en andere hotspots zoals de populaire ‘De Hallen’.
Voor de dagelijkse boodschappen is er ruime keus in de buurt: diverse AH’s (o.a. XL), Aldi, Marqt, Stach Food en de Ten Kate markt . Binnen 5-10 minuten ben je op de fiets in de Jordaan, op de Dam en in het Erasmuspark. De verbindingen met het openbaar vervoer zijn uitstekend met tram 13 en 19 praktisch voor de deur. Via de S105 ben je met de auto snel op de Ring A10. Al met al een ideale locatie met alle voorzieningen binnen handbereik. Niet onbelangrijk: voor het gebouw ligt een ventweg en brede, keurig onderhouden groenstrook met schitterende platanen. Dit biedt niet alleen een leuk uitzicht, maar zorgt er ook voor dat je geen directe overburen hebt en dat er een ruime afstand tot het verkeer is.

Kenmerken

Eigendomssituatie:
Voortdurend recht van erfpacht, het huidige tijdvak loopt tot en met 15 augustus 2033. Van toepassing zijn de Algemene Bepalingen van 1994. Aanvraag eeuwigdurend afkoop erfpacht is reeds gedaan met aantrekkelijke voorwaarden.

Oppervlakten
Woning 67 m², balkon 3 m², berging 5 m²

Vereniging van Eigenaars
De VvE bestaat uit 226 appartementsrechten, de administratie en het technische beheer is uitbesteed aan HNVB.
De servicekosten voor de woning + berging bedragen € 195,15 per maand.

Isolatie
De woning is grotendeels voorzien van dubbel glas.

Verwarming/warm water
Eigen cv ketel van het merk Remeha Avanta 28c (HR, 2008)

Bouwjaar
Omstreeks 1940

Overige bijzonderheden
Het complex is aangewezen als gemeentelijk monument. Vanwege de vrijstelling voor gemeentelijke monumenten zal verkoper geen energielabel overhandigen.

Plattegrond

mattis justo Aliquam consequat. at Aenean leo Curabitur
nl_NL
en_GB nl_NL

Corona maatregelen
Wij blijven gewoon bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur, maar adviseren iedereen zoveel mogelijk per telefoon of e-mail contact met ons op te nemen.

Wil je een medewerker persoonlijk spreken, maak dan een afspraak.

Heb je een afspraak gepland maar heb je klachten zoals verkoudheid, loopneus, hoesten e.d. annuleer dan de afspraak. Als één van onze medewerkers zich niet fit voelt, zullen wij ook geen risico nemen en de afspraak vanuit onze kant annuleren. Wij nemen op een later moment contact op voor het plannen van een nieuwe afspraak.

Kom met maximaal 2 personen naar een afspraak. Wij schudden geen handen, houden gepaste afstand en bieden handschoenen, mondkapje en schoenhoesjes aan. Tevens is er desinfectiegel beschikbaar. Volg altijd de aanwijzingen van de makelaar.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze maatregelen? Neem dan contact met ons op telefoonnummer 020 689 05 05 of per e-mail op makelaardij@scholten.

Bezichtiging aanvragen

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak