Amsterdam – Zacharias Jansestraat 11III

€ 1.500,-

Kenmerken

Algemeen

 • Straat en nummerZacharias Jansestraat 11 III
 • PlaatsAMSTERDAM
 • Postcode1097 CH
 • StatusVerhuurd

Prijs en aanvaarding

 • Vraagprijs€ 1.500,-
 • Aanvaardingin overleg

Kenmerken

 • Inhoud191 m3
 • Bouwjaar1903
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2

Afmetingen

 • Woonoppervlakte63 m2

Tuin en overige buitenruimtes

 • Tuingeen tuin
 • Ligging

Verwarming en isolatie

 • Verwarming
 • Warmwater
 • Type dakplat dak

In beeld

Omschrijving

Amsterdam – Zacharias Jansestraat 11III

Recent gerenoveerd en gunstig gelegen 3-kamer woning in Watergraafsmeer.

De ligging:
De woning heeft een zeer gunstige, doch rustige ligging in een auto luwe straat met brede stoep. Op loopafstand bereik je het brede winkelaanbod op de Middenweg én het nieuwe Oostpoort (met restaurants BAUT en Poesiat & Kater). Op de Middenweg vind je ook leuke cafés en restaurants zoals Sla en Elsa’s. Op een steenworp afstand ligt Park Frankendael met leuke restaurants (De Kas en Merkelbach) en speeltuinen, hier wordt ook elke maand de Pure markt gehouden. Er is een ruime keuze aan scholen in de nabijheid, diverse sportfaciliteiten voor jong en oud en een grote diversiteit aan winkels op de Middenweg. Er zijn diverse openbaar vervoer verbindingen op loopafstand (tram, bus, metro en trein bij het Amstelstation) en je bent met de auto binnen vijf minuten op de ring A-10 en diverse uitvalswegen.

Indeling:
Binnenkomst is in de gang welke toegang verstrekt tot alle vertrekken. Grote woonkamer aan de voorzijde biedt uitzicht over de brede en rustige weg. De gesloten slaapkamer aan de voorzijde bereik je via de centrale gang. De (zeer grote) 2e slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en biedt toegang tot het balkon. De woon- en slaapkamer wordt afgesloten middels de authentieke schuifdeuren. De keuken bereik je tevens via de gang, het keukenblok is net geplaatst en is voorzien van diverse inbouwapparatuur (4-pits gaskookplaat, vaatwasser, oven en/of magnetron en een afzuigkap). De wasmachineaansluiting vind je ook in deze ruimte. De badkamer is voorzien van een douche en wastafelmeubel (recent gerenoveerd). Het separate toilet is afgewerkt met dezelfde fraaie witte wandtegels en grijze vloertegels.

Met uitzondering van de natte ruimtes is de gehele woning voorzien van een nieuwe laminaatvloer in een lichte kleurstelling.

– Totaal gerenoveerd; turn key!
– Gunstige ligging t.o.v. de binnenstad en uitvalswegen
– Goede OV verbindingen (o.a. tram 9 rijdt op 1 minuut loopafstand
– Breed winkelaanbod (Middenweg, Oostpoort)
– Waarborg: 2 maanden
– Huurperiode: 24 maanden (max)

Toewijzingseisen vrije sector huur

Voor de vrije sector huur gelden inkomenseisen en andere regels bij de toewijzing.

Inkomenseis
Voor een vrije sector huurwoning moet u minstens 48 keer de netto huur per maand, bruto per jaar verdienen. De netto huur is de huur zonder servicekosten, gas en licht.

Samenwonen
Wilt u met iemand samenwonen? Het tweede bruto inkomen telt ook voor 100% mee. U hoeft niet getrouwd te zijn of een relatie te hebben.

Ouders en anderen mogen niet garant staan voor het betalen van de huur.

Andere inkomsten
De volgende inkomsten tellen niet mee:
Lijfrentepolissen of eenmalige uitkeringen
Kinderalimentatie
Bijstandsuitkering
Studiefinanciering

De volgende inkomsten tellen alleen onder voorwaarden mee:

Bonussen, toeslagen of een eindejaarsuitkering: alleen als deze structureel zijn en op uw werkgeversverklaring staan

Eigen vermogen: alleen als u met pensioen bent, dan telt dit (deels) mee. Onze makelaar beoordeelt of we uw eigen vermogen meerekenen en welk deel.

WW, WIA of een andere uitkering: alleen als de uitkering nog minimaal 1 jaar loopt. Dat kunt u aantonen met een toekenningsbesluit.

De makelaar overhandigt u bij interesse een overzicht van documenten welke u moet inleveren als u een woning wil huren.

Kredietwaardigheid
Wij laten de kredietwaardigheid van nieuwe huurders altijd toetsen. De uitslag daarvan moet positief zijn. Wij vragen een waarborgsom van 2 maanden netto huur.

Voorbehoud
Scholten Makelaars verhuurt geen vrije sector huurwoningen aan studenten.

Scholten Makelaars verhuurt geen vrije sector huurwoningen aan kandidaten met een bijstanduitkering.

Scholten Makelaars heeft het recht om namens de verhuurder een woning niet aan u toe te wijzen. Wij hoeven u hiervoor geen reden te geven.

Scholten Makelaars brengt € 181,50 incl BTW administratiekosten in rekening bij de huurder.

Plattegrond

Curabitur sed felis accumsan ut ante.
nl_NL
en_GB nl_NL

Corona maatregelen
Wij blijven gewoon bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur, maar adviseren iedereen zoveel mogelijk per telefoon of e-mail contact met ons op te nemen.

Wil je een medewerker persoonlijk spreken, maak dan een afspraak.

Heb je een afspraak gepland maar heb je klachten zoals verkoudheid, loopneus, hoesten e.d. annuleer dan de afspraak. Als één van onze medewerkers zich niet fit voelt, zullen wij ook geen risico nemen en de afspraak vanuit onze kant annuleren. Wij nemen op een later moment contact op voor het plannen van een nieuwe afspraak.

Kom met maximaal 2 personen naar een afspraak. Wij schudden geen handen, houden gepaste afstand en bieden handschoenen, mondkapje en schoenhoesjes aan. Tevens is er desinfectiegel beschikbaar. Volg altijd de aanwijzingen van de makelaar.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze maatregelen? Neem dan contact met ons op telefoonnummer 020 689 05 05 of per e-mail op makelaardij@scholten.

Bezichtiging aanvragen

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak