Woningadvies en aankoop voor expats

Woningadvies en aankoop voor expats

Wil jij je, vanuit het buitenland, vestigen in Amsterdam? Zoek je een huis in één van de vele gezellige buurten die Amsterdam rijk is, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Wij vinden jouw thuis in Amsterdam en regelen bovendien alles voor je.

Samen met jou ontdekken we de stad

Thuis in Amsterdam, dat zijn wij al ons hele leven. We kennen de stad en de huizenmarkt als geen ander. Met meer dan 40 jaar ervaring weten wij, ook in deze hectische tijd, onze weg te vinden in het woningaanbod in Amsterdam. Samen met jou, vinden we de woning die bij je past. We nemen ruim de tijd om samen met jou te ontdekken in welke Amsterdamse buurt je je thuis voelt.

Jouw thuis in Amsterdam

Wij kopen en verkopen niet alleen huizen, wij regelen echt jouw ‘thuis in Amsterdam’. We vertellen je waar je de beste fietsenwinkel kunt vinden (want ja, dat is écht een musthave in Nederland), de snelste tramroute naar kantoor en de fijnste, onontdekte cafés en restaurantjes. We helpen jou hier je weg te vinden. Wil je nu al vast wat lezen over de mooiste wijken van Amsterdam? We hebben onze must-sees in Amsterdam Centrum, Amsterdam Oud-West, De Baarsjes, het Westerpark en Bos en Lommer voor je op een rij gezet.

Bovendien vertellen wij je ook datgene wat niet iedereen vertelt, maar je wel móet weten als je een huis koopt in Amsterdam. Bijvoorbeeld wie je buren zijn of dat je te maken hebt met erfpacht. Dat is onze Amsterdamse manier van werken. We zijn open en eerlijk, recht voor z’n raap en doen wat we zeggen.

Benieuwd hoe we jouw thuis in Amsterdam kunnen regelen? Kom kennismaken met ons.
Laat ons zoeken

Zo doen we dat

Alles onder één dak

We zijn jouw bondgenoot tijdens het vinden van jouw thuis in Amsterdam. Zodat je precies weet waar je aan toe bent, zonder onaangename verrassingen achteraf. Een veilig gevoel en alles goed geregeld. Wij zijn die makelaar waar je altijd terecht kunt.

Niet alleen voor het vinden van jouw thuis trouwens. We hebben een hypotheekadviseur aan huis en een vertrouwd netwerk aan notarissen en bouwkundigen. Alles wat je nodig hebt onder één dak.

Je mag meer verwachten

De onderhandelingen kun je ook helemaal aan ons overlaten. Wij zien het als onze taak om andere makelaars voor te zijn en zorgen dat je een eerlijke prijs betaalt. Is de deal gesloten? Dan houdt ons werk uiteraard niet op. We helpen je bij alles wat er verder nog komt kijken.

Gecertificeerd Expat Broker

Ook zijn wij MVA Certified Expat Broker. Dat is het enige keurmerk in Nederland waardoor jij als international zeker weet dat je met een betrouwbare makelaar in zee gaat.
Wil je meer weten? Neem dan contact op en maak een afspraak. We leren je graag beter kennen.

maak een afspraak
map-marker