Woningadvies en makelaar voor expats

Woningadvies en makelaar voor expats in Amsterdam

 

Als expat vestigen in Amsterdam? Wij geven je advies

Wil jij je als expat vestigen in Amsterdam? Zoek je een huis in één van de vele gezellige buurten die Amsterdam rijk is, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Wij geven woningadvies en zijn dé aankoopmakelaar voor expats in Amsterdam. Wij vinden jouw woning in Amsterdam en regelen bovendien alles voor je.

In welke Amsterdamse buurt ga je wonen als expat?

Thuis in Amsterdam, dat zijn wij al ons hele leven. We kennen de stad en de woningmarkt als geen ander. Met meer dan 40 jaar ervaring weten wij, ook in deze hectische tijd, onze weg te vinden in het woningaanbod in Amsterdam. Samen met jou, vinden we de woning die bij je past. We nemen ruim de tijd om samen met jou te ontdekken in welke Amsterdamse buurt je je thuis voelt.

De perfecte buurt en woning voor een expat in Amsterdam

Wij kopen en verkopen niet alleen huizen, wij regelen echt jouw ‘thuis in Amsterdam’. We vertellen je waar je de beste fietsenwinkel kunt vinden (want ja, dat is écht een musthave in Nederland), de snelste tramroute naar kantoor en de fijnste, onontdekte cafés en restaurantjes. We helpen jou, als expat in Amsterdam, hier je weg te vinden. Wil je nu al vast wat lezen over de mooiste wijken van Amsterdam? We hebben onze must-sees in diverse Amsterdamse buurten op een rij gezet. Bovendien vertellen wij je ook datgene wat niet iedereen vertelt, maar je wel móet weten als je een woning koopt in Amsterdam als expat. Bijvoorbeeld wie je buren zijn of dat je te maken hebt met erfpacht. Dat is onze Amsterdamse manier van werken. We zijn open en eerlijk, recht voor z’n raap en doen wat we zeggen.

Benieuwd hoe we jouw thuis in Amsterdam kunnen regelen? Kom kennismaken met ons.
Laat ons zoeken

Zo doen we dat

Makelaar en adviseur: alles onder één dak in Amsterdam

We zijn jouw bondgenoot tijdens het vinden van jouw woning in Amsterdam. Zodat je precies weet waar je aan toe bent, zonder onaangename verrassingen achteraf. Een veilig gevoel en alles goed geregeld. Wij zijn die makelaar in Amsterdam waar je altijd terecht kunt.

Niet alleen voor het vinden van jouw thuis trouwens. We hebben een hypotheekadviseur aan huis en een vertrouwd netwerk aan notarissen en bouwkundigen. Alles wat je nodig hebt onder één dak.

Je mag meer verwachten van onze aankoopmakelaar voor expats

De onderhandelingen kun je ook helemaal aan onze aankoopmakelaars overlaten. Wij zien het als onze taak om andere makelaars voor te zijn en zorgen dat je een eerlijke prijs betaalt. Is de deal gesloten? Dan houdt ons werk uiteraard niet op. We helpen je bij alles wat er verder nog komt kijken.

Gecertificeerd Expat Broker in Amsterdam

Ook zijn wij MVA Certified Expat Broker. Dat is het enige keurmerk in Nederland waardoor jij als international zeker weet dat je met een betrouwbare makelaar uit Amsterdam in zee gaat.

Wil je meer weten? Neem dan contact op en maak een afspraak. We leren je graag beter kennen.

Afspraak maken

Lees de reviews van

map-marker