Makelaar Amsterdam Centrum

Makelaar Scholten Makelaars is gevestigd in Amsterdam centrum.

We hebben voortdurend ontzag voor de schoonheid van Amsterdam en zijn dankbaar dat we die dagelijks uit de eerste hand mogen ervaren. Dat gezegd hebbende, zijn de prijzen het afgelopen jaar weer gestegen, wat niet schokkend is gezien de schoonheid van de stad. Daarom krijgen we steeds meer verzoeken van huizenverkopers die vragen of makelaars hen kunnen voorzien van specifieke diensten die aansluiten bij hun behoeften.

Steeds meer Amsterdammers vragen zich af of ze hun makelaar moeten vragen om specifieke, op maat gemaakte diensten. Het antwoord is ja! Een andere vraag die we de laatste tijd veel krijgen is of je beter je huis kunt verkopen zonder de hulp van een makelaar. Technisch gezien zou je dat kunnen doen, maar dan mis je de expertise van een NVM-makelaar die, naast technische en juridische kennis, ervoor zorgt dat je de beste doorverkoopwaarde voor jouw huis krijgt.

Waarmee mogen wij je helpen?

Een verkoopmakelaar die zijn beloftes nakomt!

Wij zijn gepassioneerd over en toegewijd aan het dienen van degenen die hun huis in Amsterdam willen verkopen. Onze betaling is gebaseerd op commissie, dus we verdienen enkel geld zodra jij dat doet, en we garanderen dat jouw huis zo veel mogelijk op de markt wordt gebracht. Als je op zoek bent naar een kantoor dat meer huizen heeft verkocht dan enig ander in Groot Amsterdam, zoek dan niet verder! Wij zijn hoog beoordeeld door eerdere klanten op onder andere Google en hopen je dezelfde vijf-sterren service te bieden.

Het makelaars-team gevestigd in Amsterdam Centrum

Ons bedrijf geeft echt om zijn werk en dit wordt weerspiegeld in de houding van ons team. We zijn allemaal gepassioneerd door Amsterdams onroerend goed en kennen de stad door en door - van opkomende buurten tot geliefde lokale plekken. Onze makelaars kennen elke hoek van Amsterdam, van Noord tot Zuid, van Westerpark tot De Staatsliedenbuurt. Ze delen hun kennis van de steeds veranderende huizenmarkt graag met iedereen die wil luisteren!

Het team van vastgoedspecialisten en makelaars amsterdam

Tarieven

Bij Scholten Makelaars weigeren we smakeloze en dure woningpresentaties zoals andere makelaars. In plaats daarvan leveren we uitstekende kwaliteit service die binnen jouw budget valt. Alle andere diensten die je van ons nodig heeft volgen dezelfde standaard.

Omdat kopers in de huidige markt gemakkelijk te vinden zijn, werken wij met scherpe tarieven. Wij maken onze diensten graag specifiek voor jou op maat, zodat je zeker weet waarvoor je betaalt. Al onze diensten worden op maat gemaakt voor elke klant: je betaalt nooit voor iets extra's.

Hoor van verkoopprofessionals om inzichten en advies te krijgen.

Onze Amsterdamse makelaars zijn altijd op de hoogte van de laatste trends op de huizenmarkt, dus je kunt erop vertrouwen dat we je een nauwkeurige schatting van de waarde van jouw huis geven. Bovendien bieden onze agenten gratis verkoopadvies zonder verplichting om van onze diensten gebruik te maken. Ze nemen de tijd om ons proces aan jou uit te leggen, zodat je jouw huis snel en stressvrij kunt verkopen!

Wij zijn deskundige aankoopmakelaars die je kunnen helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen.

Vrees niet - Amsterdam is een zeer praktische plaats om een huis te kopen! Met de hulp van onze ervaren makelaars kunt je jouw droomhuis vinden zonder meer uit te geven dan nodig is. Wij kennen de markt door en door en zorgen ervoor dat elk detail wordt geregeld. Je hoeft jouw bankrekening niet leeg te maken om een comfortabel huis te vinden - laat ons je helpen.

We kopen en verkopen niet alleen huizen, maar we helpen je om je "thuis in Amsterdam" te vinden We vertellen je waar je de beste fietsen kunt kopen, de snelste manier om op je werk te komen en de beste restaurants en cafés die nog niet ontdekt zijn. Je zult niemand vinden die deze stad beter kent dan wij, dus laat ons je op weg helpen!

Exclusief woningaanbod

Wacht niet langer om het perfecte huis in Amsterdam te vinden waar jij en je gezin van zullen houden; maak vandaag nog gebruik van de diensten van onze makelaars. Met een ervaren agent, zullen ze toegang hebben tot aanbiedingen voordat het publiek gaat en begeleiden je door huizen die aan al jouw behoeften voldoet totdat je "THE ONE" hebt gevonden. Wij weten uit de eerste hand hoe stressvol verhuizen kan zijn; laat ons helpen door dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen!

Als je een taxatie in Amsterdam nodig heeft, kunnen onze gecertificeerde taxateurs jou helpen.

Als je geïnteresseerd bent in de aankoop van een woning in de buurt van Amsterdam, zult je meer dan waarschijnlijk een taxatie nodig hebben, die gewoonlijk een taxatierapport wordt genoemd. Dit document geeft een overzicht van de waarde van het pand en wordt vereist door de meeste financiële organisaties die financiering aanbieden. Taxaties zijn iets wat we hier dagelijks doen, dus laat ons dit voor je verzorgen.

Bij Scholten Makelaars hebben we veertig jaar ervaring met het taxeren van alle soorten onroerend goed in de stad - van huizen en appartementen tot bedrijfsgebouwen en beleggingen. Wij maken altijd gebruik van meerdere geregistreerde makelaars en gecertificeerde taxateurs om ervoor te zorgen dat onze taxatierapporten volledig accuraat en onpartijdig zijn.

map-marker