Woning verkopen Amsterdam

Jouw huis in Amsterdam verkopen

Wil je jouw huis in Amsterdam verkopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al ons hele leven thuis in Amsterdam en kennen de stad en de huizenmarkt als geen ander. Met meer dan 40 jaar ervaring weten we jouw woning goed op waarde te schatten en realiseren we de hoogst haalbare verkoopprijs.

Kleine moeite, groots resultaat

Waar we kunnen, creëren wij waardevermeerdering. Zo helpt Lex, onze technische collega en man met twee rechterhanden, je bijvoorbeeld met het zetten van de puntjes op de i bij de huizen die we verkopen. Een kleurtje op de muren, loszittende kranen vastzetten, dat soort dingen. Kleine werkzaamheden die voor een groot resultaat zorgen. Zo maken we van jouw huis een thuis voor een ander. En dat zie je terug in de hoogte van de verkoopprijs.

Zo doen we dat

Wij hebben het beste met je voor

Wil je dat wij jouw huis in Amsterdam verkopen? Dan komen we graag bij je langs. We vinden het belangrijk om je goed te leren kennen, want alleen dan kunnen we jouw verwachtingen overtreffen. We zijn open en eerlijk en zeggen wat we denken. We vertellen je wat een reële verkoopprijs is en zorgen dat je precies weet waar je aan toe bent.

Wij regelen de hoogst haalbare verkoopprijs

Mogen wij jouw huis in Amsterdam verkopen? Dan komen we de woning grondig inspecteren en doen we verder onderzoek. Dat doen we om zo de hoogst haalbare verkoopprijs voor je te realiseren. Want wij zijn altijd gedreven het onderste uit de kan te halen.

Wij nemen de leiding, maar houden je altijd op de hoogte

Daarna kan de woningverkoop van start gaan. Wij regelen het hele verkoopproces voor je. Dat betekent dat je niet bij de bezichtigingen met potentiële kopers aanwezig hoeft te zijn en je ook de onderhandelingen aan ons over kunt laten. Is de deal rond? Dan regelen wij ook alle administratie die er bij komt kijken voor je.

Kortom: jij hoeft je nergens druk om te maken. Behalve misschien een plek vinden in je agenda om bij ons op kantoor een kop koffie te komen drinken. Vinden wij harstikke gezellig en bovendien is onze koffie top!

maak een afspraak
Waar in Amsterdam wil jij wonen?
bekijk alle buurten
map-markerarrow-right