Over Ons

Ruim thuis in Amsterdam

Het succes van Scholten Makelaars komt vooral door het feit dat wij de wensen van onze klanten voorop stellen. Iedere klant heeft andere wensen om langdurig en gelukkig te wonen en te leven.

Uw woonomgeving is eigenlijk belangrijker dan de woning op zich. En dat realiseren Scholten Makelaars zich uitstekend.

Als NVM-makelaar zijn Scholten Makelaars deskundig en betrouwbaar. Wij weten waar het om gaat als het aankomt op taxaties en onderhandelingen. Onze 20 meter brede etalage en plaatsing op Funda zorgt voor een optimale promotie van uw woning.

Ons verhaal

Scholten Makelaars

Scholten Makelaars is opgericht in 1984 en heeft sindsdien gezorgd voor een vaste waarde in de Amsterdamse onroerendgoedmarkt. De organisatie bestaat inmiddels uit makelaars en vastgoeddeskundigen, waarbij 11 medewerkers u iedere dag van dienst zijn.

Wij richten ons op zowel de woningmakelaardij als de bedrijfsmakelaardij. Daarnaast zijn wij specialist in het Beheer van Vastgoed van zowel huur als Vereniging van Eigenaren. Ook adviseren wij gemeentes, ondernemers, beleggers, woningcorporaties en projectontwikkelaars.

Op ons kantoor aan de Willem de Zwijgerlaan 119-123 hebben wij een complete Woonbeleving gecreëerd. Hier kunnen klanten die een woning zoeken op één plek terecht voor alles wat komt kijken bij het kopen van een woning. Denk hierbij aan hypotheken, bouwkundige keuringen en advisering omtrent alle bijkomende andere vastgoed gerelateerde zaken.

Kom gerust eens langs om te zien of wij u van dienst kunnen zijn!

Ons team

Richard van Gaelen

Register Makelaar/Taxateur

Richard is een geboren en getogen Amsterdammer die met een enorme passie en gedrevenheid het makelaars- en taxateursvak uitoefent.  Sinds 1991 is Richard al werkzaam bij de firma Scholten. Eerst heeft hij het administratief en technisch beheer gevoerd van o.a. Vereniging van Eigenaren, hetgeen hem veel bouwkundig inzicht heeft meegegeven. Richard woont in Amsterdam. Naast al het werk voor de cliënten van Scholten Makelaars is zijn familie ook belangrijk. Richard is loyaal, zeer ervaren en betrouwbaar en staat daarnaast ook bekend om zijn deskundigheid en doortastendheid. Maar bovendien is hij te typeren als een gezellige Amsterdammer.

Edson Serras Geraldes

Accountmanager

Na een educatieve stage bij de makelaardij afdeling van Scholten Makelaars in 2011 is Edson aansluitend in dienst gegaan bij de afdeling Beheer voor het beheren van Vereniging van Eigenaren, huurobjecten en beleggingsportefeuilles. De samenkomst van de financiële en bouwkundige aspecten van het beheerder van vastgoed is wat hij het leukste vindt aan het vak. Op zoek gaan naar een goed rendement waarbij er efficiënt en kwalitatief met het vastgoed wordt omgegaan. Naast de passie voor de stenen is reizen, zijn gezin en lekker eten en drinken een goede tijdverdrijf voor Edson.

Salvador Toornend

Accountmanager VvE Beheer​

Salvador Toornend

Priscilla van Heijningen​

Commercieel medewerker​

Vanuit haar HBO Communicatie opleiding is Priscilla als Projectleider in de (internationale) onderzoekswereld haar carrière gestart en is daarna een aantal jaren werkzaam geweest als Marketing Manager bij Mercedes Benz. In 2006 heeft ze uiteindelijk de overstap gemaakt naar de vastgoed branche en is sindsdien parttime werkzaam bij de firma Scholten Makelaars BV. Binnen onze organisatie is ze op diverse afdelingen inzetbaar maar tegenwoordig houdt ze zich voornamelijk bezig met het Huurbeheer en de debiteuren bewaking op de (VvE) Beheer afdeling. Ze is getrouwd, moeder van 2 puber(ende) dochters en houdt van de goede dingen des levens zoals reizen, sporten en uit eten gaan.

Shirley Draisma

Front Office Vastgoedmanagement

Shirley is een positief ingestelde, energieke en een gedreven dame. Zij heeft 18 jaar met passie in de financiële dienstverlening gewerkt. Sinds april 2019 is zij ons team komen versterken en haar stap binnen onze vastgoed omgeving sluit perfect aan op haar werkervaring. Met haar drive en streven naar kwaliteit en klanttevredenheid is zij onze klanten van dienst en enthousiasmeert zij ons team.

Sebastiaan Franke

Makelaar in opleiding

Na zijn middelbare opleiding is Sebastiaan bij de makelaardij afdeling van Scholten Makelaars in 2017 aan zijn snuffelstage begonnen. Door deze educatieve stage is er bij Sebastiaan een ware passie voor het vak ontstaan. Met als resultaat het behalen van zijn opleiding aan de Academie voor Vastgoed. Hierna is hij de buitendienst komen versterken. Vol enthousiasme presenteert hij de te verkopen woning in de markt.

Joost Scholten

Register makelaar / Vastgoed specialist

In 1992 ben ik op kantoor bij mijn vader begonnen als vakantiekracht. Daar werd de affiniteit met het Amsterdamse vastgoed opgepikt en zo een voltijds baan. Na de studie makelaar/ taxateur en een aantal ervaringsjaren later heb ik in 2003 de onderneming van vader overgenomen. De interesse in vastgoed is uitgegroeid tot een hobby van formaat. Toch kan ik voldoende tijd vrij maken om te sporten en te genieten van mijn vrouw en 2 dochters. Ik ben enorm blij dat we met een fantastische groep mensen onze klanten kunnen helpen met de meest uiteenlopende vastgoedvraagstukken.

Philip Scholten

Gedreven en integer, zo wordt Philip door onze klanten getypeerd. Na een studie Geschiedenis is hij inmiddels al vele jaren actief in de Amsterdamse makelaardij. Graag helpt hij u om het beste rendement te realiseren bij de; aankoop, verkoop of verhuur van woningen.

Aenean Phasellus adipiscing leo. efficitur. ipsum consectetur Curabitur massa venenatis libero. odio
nl_NL

Corona maatregelen
Wij blijven gewoon bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur, maar adviseren iedereen zoveel mogelijk per telefoon of e-mail contact met ons op te nemen.

Wil je een medewerker persoonlijk spreken, maak dan een afspraak.

Heb je een afspraak gepland maar heb je klachten zoals verkoudheid, loopneus, hoesten e.d. annuleer dan de afspraak. Als één van onze medewerkers zich niet fit voelt, zullen wij ook geen risico nemen en de afspraak vanuit onze kant annuleren. Wij nemen op een later moment contact op voor het plannen van een nieuwe afspraak.

Kom met maximaal 2 personen naar een afspraak. Wij schudden geen handen, houden gepaste afstand en bieden handschoenen, mondkapje en schoenhoesjes aan. Tevens is er desinfectiegel beschikbaar. Volg altijd de aanwijzingen van de makelaar.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze maatregelen? Neem dan contact met ons op telefoonnummer 020 689 05 05 of per e-mail op makelaardij@scholten.

Bezichtiging aanvragen

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.