Over Ons

Scholten Makelaars: dé makelaar in Amsterdam

We zijn trotse Amsterdammers, deze stad is ons thuis. En dat gunnen we jou ook. Die plek waar je echt jezelf kunt zijn. Daarom kopen en verkopen wij al meer dan 40 jaar huizen in Amsterdam.

Thuis in Amsterdam, al meer dan 40 jaar

Thuis in Amsterdam, dat zijn wij al ons hele leven. We zijn geboren en getogen in deze prachtige hoofdstad. Ons kantoor hebben we zo ingericht dat het ook echt voelt als thuis. Met een levensgrote afbeelding van de grachten op de muur, een picknicktafel in onze stadstuin en sfeervolle overkapping waar je je direct thuis voelt. Logisch, want makelaar zijn in Amsterdam zit in onze genen: van vader op zoon, al meer dan 40 jaar.

Je weet wat je aan ons hebt

Dat Amsterdamse merk je ook aan onze manier van werken. We zijn open en eerlijk, recht voor z’n raap en doen wat we zeggen. Die echte aanpakkersmentaliteit zit in onze genen. Je kunt op ons bouwen, we zijn jouw bondgenoot tijdens het hele koop- of verkoopproces. Zodat je precies weet waar je aan toe bent, zonder onaangename verrassingen achteraf. Een veilig gevoel en alles goed geregeld. Wij zijn die makelaar waar je altijd terecht kunt.

Wij regelen jouw thuis in Amsterdam

We kennen de stad en de huizenmarkt natuurlijk als geen ander. Met meer dan 40 jaar ervaring weten wij, ook in deze hectische tijd, onze weg te vinden. We vinden jouw thuis in Amsterdam en verkopen ook je woning voor de best mogelijke prijs. Hier kun je zeker van zijn, want wij halen het onderste uit de kan. Maar we doen meer. Wij kopen en verkopen niet alleen huizen, wij regelen echt jouw ‘thuis in Amsterdam’. We vertellen je waar je de beste fietsenwinkel kunt vinden, de snelste tramroute naar je werk en de fijnste, onontdekte cafés en restaurantjes.

Wat mag je van ons verwachten

Naast thuis in Amsterdam zijn we registermakelaar en lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Je kunt ervan op aan dat we deskundig en actueel geschoold zijn. We bieden service, gaan voor kwaliteit (en de beste prijs) en houden van Amsterdamse gezelligheid. Dit is waar we voor staan:
We zijn blij als je belt!
Maar ook als je mailt
of langskomt.
Geen vraag is te gek en
je krijgt altijd antwoord!
We staan we voor je
klaar, óók als je het
niet verwacht.
We zijn harde werkers
die altijd op tijd komen.
We zijn een gezellig en
enthousiast team waar jij je direct thuis voelt.

Leer ons team kennen

Richard van Gaelen
Register makelaar / Taxateur
Priscilla van Heijningen​
Commercieel medewerker
Sebastiaan Franke
Vastgoedadviseur
Shirley Draisma
Front office vastgoedmanagement
Philip Scholten
Vastgoedadviseur
Lex Dijst
Technisch medewerker facilitair
Joost Scholten
Register Makelaar / Vastgoed specialist
map-marker