Woning Taxeren

Jouw woning taxeren in Amsterdam

Heb jij jouw thuis, in of rondom Amsterdam, gevonden? Dan moet er vrijwel altijd een taxatierapport worden opgesteld. Dit is een overzicht van de waardebepaling en vaak essentieel voor het krijgen van een financiering. Erg belangrijk dus! Gelukkig is dit ons dagelijks werk, jij hoeft je er niet druk om te maken. Wij regelen het voor je.

Gecertificeerde taxateurs

Met meer dan 40 jaar ervaring op de Amsterdamse huizenmarkt en meerdere registermakelaars en gecertificeerde taxateurs in dienst kun je bij ons terecht voor een deskundige waardebepaling. Van jouw woonhuis, appartement, bedrijfsobject of beleggingspand.

Het taxatierapport dat je van ons ontvangt is (uiteraard!) uitgevoerd door één van onze gecertificeerde taxateurs. Onze makelaars hebben de afgelopen 40 jaar al meer dan 31.000 Amsterdamse huizen van binnen en buiten gezien en hebben bovendien kennis van alle actuele ontwikkelingen. Je ontvangt van ons een gevalideerd taxatierapport, met een realistische schatting van de waarde van jouw woning.

Onafhankelijke taxatie

Wist je trouwens dat het verplicht is om de taxatie uit te laten voeren door een onafhankelijk taxateur? Dat betekent dat de taxerende makelaar een andere makelaar moet zijn dan de eigen makelaar. Wanneer wij diegenen zijn die jouw nieuwe huis in Amsterdam hebben gekocht, dan kunnen wij dus niet zelf de taxatie uitvoeren. Natuurlijk kunnen wij het wel voor je regelen.

Ben je benieuwd naar de kosten? Die verschillen per woning. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer.

map-marker