Woning Taxeren

Taxateur in Amsterdam

 

Jouw woning taxeren in Amsterdam

Heb jij jouw woning, in of rondom Amsterdam, gevonden? Dan moet je vrijwel altijd je woning laten taxeren, oftewel een taxatierapport laten opstellen. Dit is een overzicht van de waardebepaling en vaak essentieel voor het krijgen van een financiering. Erg belangrijk dus! Gelukkig is dit ons dagelijks werk en hoef jij je er niet druk over te maken. Wij regelen die taxatie voor je.

Gecertificeerde taxateurs uit Amsterdam

Met meer dan 40 jaar ervaring op de Amsterdamse huizenmarkt en meerdere registermakelaars en gecertificeerde taxateurs uit Amsterdam in dienst kun je bij ons terecht voor een deskundige waardebepaling van jouw woning. Van jouw woonhuis, appartement, bedrijfsobject of beleggingspand. Wij maken altijd een onafhankelijk taxatierapport op.

Taxatie van jouw woning in Amsterdam door ervaren taxateurs

Het taxatierapport dat je van ons ontvangt is (uiteraard!) uitgevoerd door één van onze gecertificeerde taxateurs. Onze makelaars hebben de afgelopen 40 jaar al meer dan 31.000 Amsterdamse huizen van binnen en buiten gezien en hebben bovendien kennis van alle actuele ontwikkelingen. Je ontvangt van ons een gevalideerd taxatierapport, met een realistische schatting van de waarde van jouw woning.

Onafhankelijke taxatie in Amsterdam

Wist je trouwens dat het verplicht is om de taxatie van jouw woning uit te laten voeren door een onafhankelijk taxateur? Dat betekent dat de taxerende makelaar een andere makelaar moet zijn dan de eigen makelaar. Wanneer wij bijvoorbeeld de bemiddelaar zijn in het aankoopproces van je nieuwe woning, dan kunnen wij dus niet zelf de taxatie uitvoeren. Natuurlijk kunnen wij wel een gecertificeerde taxateur uit Amsterdam voor je regelen.

Ben je benieuwd naar de kosten? Die verschillen per woning. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Lees de reviews van

map-marker