Bel :
Philip Scholten

AMSTERDAM - Bestevaerstraat 233-H

€ 400.000,- kosten koper

Wij bieden aan; een heerlijk licht en ruim 3-kamer appartement van ca. 55 m² in de populaire wijk Bos en Lommer, stadsdeel West. Deze woning is goed ingedeeld en heeft een heerlijk zonnige tuin op het westen!

Omgeving
De woningt is gelegen in de populaire wijk Bos en Lommer. De buurt is erg in opkomst en dat resulteert in steeds meer hippe en gezellige hotspots. Neem bijvoorbeeld restaurants als Spagheterria, Wilde Westen, Faam en Kauffmann of cafés als de
Two Chefs Bar, No Man Art Gallery en Thuys. Ook de Jan van Galenstraat is zeer gewild met al haar winkels om jou te dienen! Diverse tram- en buslijnen brengen je onder andere naar Sloterdijk, de Dam of het Centraal Station, maar eigenlijk is fietsen naar deze historische stad veel leuker. Op korte fietsafstand vindt je onder andere het de stadsparken zoals het Westerpark, het Rembrandtpark en het Erasmuspark. Loopt u liever? Jordaan: 15 minuten lopen, Erasmuspark: 5 minuten lopen. Met circa 5 minuten bereik je de ring A-10 via de oprit S105. Al met al dus een ideale locatie met alle voorzieningen binnen handbereik.

Indeling
Gelegen op de begane grond kom je binnen via de hal met garderobekast. Woonkamer voorzijde woning met grote ramen voor veel lichtinval. Nette badkamer voorzien van toilet, douche en wastafel. Keuken voorzien van keukenblok en afzuigkap. Twee grote slaapkamers met voldoende opbergmogelijkheden aan de achterzijde van de woning. Slaapkamers en keuken hebben allen toegang tot de heerlijke zonnige tuin op het westen, voorzien van vrijstaande houten schuur en overkapping boven het terras.

VvE
De woning is onderdeel van een VvE en wordt professioneel beheerd. De maandelijkse servicekosten zijn € 90,- en bevatten o.a. een bijdrage voor de opstalverzekering en sparen voor toekomstig onderhoud.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte ca. 55 m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
- Goed ingedeeld 3 kamerappartement
- Tuin van circa 60 m² op het westen
- In de gewilde wijk Bos en Lommer
- Jaarlijkse erfpachtcanon €318,78 t/m 30 september 2048
- Aanvraag overstap eeuwigdurende erfpacht is 2019 gedaan
- Maandelijkse servicekosten € 90,-
- Oplevering in overleg, kan snel
- Top locatie

Lees verder

Kenmerken

Algemeen
Straat en huisnummer
Bestevaerstraat 233
Plaats
Amsterdam
Postcode
1055 TN
Status
Verkocht
Kenmerken
Inhoud
187 m³
Bouwjaar
1934
Aantal kamers
1
Aantal slaapkamers
0
Prijs en aanvaarding
Koopprijs
€ 400.000,- kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Afmetingen
Woonoppervlakte
55 m²
Verwarming en isolatie
Verwarming
gas
Type dak
Samengesteld dak
Zie jij jezelf hier al wonen?
plan een bezichtiging
map-marker