Bel :

AMSTERDAM - Doggersbankstraat 3-2

€ 375.000,- kosten koper

*****English version, see below *****

Functioneel ingedeeld 3 kamer (klus)woning met een berging van 12 m² gelegen op de 2de verdieping in een rustige straat in Amsterdam West. Tevens heeft het appartement de beschikking over een balkon van ca. 3m2

LET OP: Woning kan alleen voor zelfbewoning gebruikt worden.

Het culturele centrum Westergasfabriek ligt op loop/fietsafstand. In de zomer gebeurt hier veel. Festivals, concerten en vele andere evenementen worden georganiseerd. Ook kun je hier uitstekend eten, dansen en naar de bioscoop. De bekende Westermarkt, gelegen in het hartje van de Jordaan, is eveneens op loop/fietsafstand. Tevens zijn de uitvalswegen goed te noemen. Zo zit je met 5 minuten op de A10 (oprit S103). Station Sloterdijk is ook niet te ver weg en tram 12 stopt om de hoek. Zin om eens rustig bij te komen? Dan kan je ook terecht in het hippe Bar Roseval, gevestigd aan de Admiraal de Ruijterweg/Van Gentstraat. Voor de dagelijkse boodschappen kan je onder andere terecht op de Bos & Lommerweg/plein met haar ruime aanbod aan supermarkten en speciaalzaken.

Het complex “Gibraltar” gelegen in voormalig stadsdeel Bos & Lommer (tegenwoordig stadsdeel West) is een upcoming buurt want door de vele renovatieprojecten zoals deze, het toegenomen eigen woning bezit en de centrale ligging ten opzichte van het centrum vinden steeds meer woningzoekenden hier een betaalbaar alternatief in een gezellige buurt. In en aan het complex zijn recent diverse onderhoudswerkzaamheden verricht. Denk dan aan het schilderwerk van het casco, de renovaties van de trappenhuizen alsmede de vervanging van de dakbedekking.

INDELING

Entree/hal
Via het gemeenschappelijk trappenhuis bereik je de woning gelegen op de tweede verdieping met 2 slaapkamers.
De centrale hal biedt toegang tot alle vertrekken in de woning.

Woonkamer
De lichte woonkamer is aan de voorzijde van het appartement gesitueerd en biedt uitzicht over de rustige straat. De vele bomen geven deze straat een groen karakter.

Keuken
De gesloten keuken is gesitueerd aan de achterzijde en wordt opgeleverd met eenvoudig keukenblok. Vanuit de keuken is er toegang tot het balkon.

Slaapkamers
Het appartement beschikt over twee slaapkamers. De slaapkamers zijn gelegen aan de voor en achterzijde van het appartement.

Badkamer/toilet
De badkamer is eenvoudig afgewerkt en voorzien van een douche en een wastafel. Het toilet is separaat.

BIJZONDERHEDEN

Oppervlakten
Het gebruiksoppervlak van het appartement is 57 m² (GBO), balkon 3 m².
Tevens is er nog een grote berging aanwezig op de zolderverdieping van ca. 12m².

Elektra
De groepenkast is voorzien van 3 groepen met aardlekschakelaar.

Verwarming
Verwarming geschiedt middels cv ketel van het merk Intergas 2023.

Bouwjaar
Het bouwjaar van het pand is circa 1936.

Eigen grond/erfpacht
De grond is belast met erfpacht, de jaarlijkse canon is door Ymere vooruitbetaald t/m 31 augustus 2061!!

Vereniging van Eigenaren
De maandelijkse bijdrage aan de VvE is €149,72 per maand. Het beheer wordt verzorgd door Ymere VvE beheer.

Overige bijzonderheden
Er wordt een zelfbewoningsclausule in de koopakte opgenomen alsmede een ouderdomsclausule.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte 57 m² (NEN 2580 meetcertificaat aanwezig)
- Maandelijkse servicekosten van €149,72
- Erfpachtcanon afgekocht tot en met 31 augustus 2061
- Energielabel D
- Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen)
- Anti-speculatiebeding van 3 jaar van toepassing
- Niet-zelfbewoningsclausule en ouderdomsclausule van toepassing
- Projectnotaris: Lubbers en Dijk Notarissen
- Oplevering: per ommegaande

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte.
De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

---

English version:
Bright and 3 room apartment ca. 57 sqm apartment with a 3 sqm balcony on the third floor with a 12 sgm storageroom on the attic. The property is located in Amsterdam-West Bos en Lommer, around the corner from Bos & Lommerweg and Westerpark.
Please note that the property is for sale for the sole purpose of self occupancy (or parents for children).

Layout: Communal stairwell. Entrance on the second floor to the hall, opening to all rooms. At the front there is a bright living room and a bedroom, at the back there is a kitchen, a bedroom and all open to the West-facing balcony.
The bathroom (shower and toilet) is central located.

Area:
The apartment is situated between The Bos en Lommerweg and Haarlemmerweg, in a quiet part of the popular 'Bos & Lommer, in West borough.
The quiet street is the perfect spot from where to explore the area's countless cafes, eateries and coffee bars, such as No Man's Art Gallery, Bar Restaurant Abbey, Espressobar Fuku, Podium Mozaiek and Buongiorno espresso bar.

Public transportation stops are within walking distance, on Admiraal de Ruijterweg. Access roads to via Bos en Lommerweg and Haarlemmerweg will take you to the A10 beltway in less than 5 minutes.

Groceries are available from the Albert Heijn supermarkets and other groceries at the Bos en Lommerweg and Bos en Lommerplein

Specifications:
- Usable residential floor area ca. 57 sqm
- West-facing, ca. 3 sqm balcony
- Attic room of ca. 12 sqm on the fourth floor
- Situated on ground lease land, owned by the Municipality of Amsterdam; The annual leasehold has been redeemed until 31th of August 2061.
- Monthly service fees: €149,72
- Almost double glazing throughout
- Energy label D
- Professionally managed HOA by Ymere VvE beheer
- The HOA has a long-term maintenance plan (MJOP)Other highlights
- An ageing clause as well as a self-occupancy clause and asbestos clause will be included in the deed.
There is also a 3-year anti-speculation clause.
- Project notary: Lubbers &Dijk
- Delivery in consultation

This information has been compiled by our office with the utmost care based on the information and drawings provided to us by the seller. Therefore we cannot give any guarantees, nor accept any liability for this information.

The Measuring Instruction is based on NEN2580 and is intended to provide a more uniform way of measuring to give an indication of the usable area. The Measurement Instruction does not fully exclude differences in measurement results, for example due to differences in interpretation, rounding off or limitations in the execution of the measurement.

Lees verder

Kenmerken

Algemeen
Straat en huisnummer
Doggersbankstraat 3
Plaats
Amsterdam
Postcode
1055 NV
Status
Verkocht
Kenmerken
Inhoud
182 m³
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Prijs en aanvaarding
Koopprijs
€ 375.000,- kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Afmetingen
Woonoppervlakte
57 m²
Verwarming en isolatie
Verwarming
gas
Type dak
Samengesteld dak
Zie jij jezelf hier al wonen?
plan een bezichtiging
map-marker