Bel :
Joost Scholten

AMSTERDAM - Harry Koningsbergerstraat 106

€ 225.000,- kosten koper

***English text below***

Maak van dit compleet gasloze studio-appartement in Amsterdam-West jouw nieuwe thuis! Van harte welkom in dit charmante appartement, gelegen op de eerste verdieping van een monumentaal pand! De woning is efficiënt ingedeeld, met een heerlijk balkon op het oosten en een privéberging in de onderbouw. Last but not least, de erfpacht van dit appartement is reeds eeuwigdurend omgezet met een zeer lage canonvergoeding per jaar.

We nemen je graag mee voor een rondleiding:

INDELING
Met een oppervlakte van 30 vierkante meter is deze woning efficiënt ingedeeld. Je komt binnen in je eigen hal, die je naar de woonkamer leidt. De badkamer, bestaande uit een douche en toilet, is eveneens vanuit dezelfde hal bereikbaar. De woon- annex slaapkamer van circa 21 m2 biedt prachtig uitzicht op groenpartijen. De keuken en het balkon zijn vanuit de woonkamer bereikbaar. Het balkon op het oosten biedt een perfecte plek om van de ochtendzon te genieten onder het genot van een kopje koffie. Op de begane grond bevindt zich een handige berging, ideaal voor het opbergen van spullen die niet dagelijks worden gebruikt.

OMGEVING
De locatie is geweldig, met veel trendy cafés, restaurants en winkels in Amsterdam-West. Het openbaar vervoer is gemakkelijk bereikbaar, en Station Sloterdijk is zelfs op loopafstand. De woning bevindt zich op een centrale locatie in een aangename en rustige omgeving met verschillende voorzieningen in de buurt. Er zijn diverse winkels te vinden op zowel de Burgemeester de Vlugtlaan als de Bos en Lommerplein en Bos en Lommerweg. Bovendien is de woning dichtbij groene gebieden zoals de stadsparken Gerbrandypark, Erasmuspark, Rembrandtpark en het Westerpark. Dit biedt de mogelijkheid om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van de rust en pracht van de natuur. Daarnaast is er een breed scala aan sportfaciliteiten beschikbaar, zoals sportscholen, voetbal- en hockeyverenigingen.

GEBOUW
Dit is een kans om te wonen in het iconische Westereind-appartementencomplex, ontworpen door Jan Rietveld. Het complex, gebouwd in 1958, is uniek vanwege het feit dat het het enige hoogbouwontwerp van Rietveld is. Het appartementencomplex beschikt over een lift en een afgesloten entree met intercom. De centrale entreehal valt op door de ruime opzet, kleurgebruik en de betonnen constructie. Het trappenhuis bestaat uit grote brede trappen en smalle bordessen. In 2009 kreeg het gebouw de status van Rijksmonument vanwege zijn architectuurhistorische waarde. Wonen in dit gebouw biedt dan ook een unieke kans om de geschiedenis te ervaren en te genieten van de prachtige kenmerken van het ontwerp van Jan Rietveld.

De VvE bestaat uit 127 appartementsrechten en wordt professioneel beheerd door Falcon VvE Beheer. Er is een Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) aanwezig om het reservefonds op peil te houden.

BIJZONDERHEDEN:
-30 m2 gebruiksoppervlakte
-Gelegen op de eerste etage
-Balkon op het oosten
-Berging 2m2
-Rijksmonument
-Elektrische verwarming d.m.v. 4 infraroodpanelen(2021); eventueel op afstand te bedienen
-Warm water d.m.v. instant heater Clage CEX (2021)
-Actieve en professionele VvE; huismeester aanwezig
-Servicekosten bedragen: € 110,- per maand

Dus, als je op zoek bent naar een betaalbare en gezellige woning in een fijne buurt van Amsterdam, dan is dit appartement precies wat je zoekt. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging. Dit is een kans die je zeker niet wilt missen!

--------------------------------------------------------
***English text***

Make this completely gas-free studio apartment in Amsterdam-West your new home! Welcome to this charming apartment, located on the first floor of a monumental building! The property is efficiently laid out, with a lovely balcony facing east and a private storage room in the basement. Last but not least, the leasehold of this apartment has already been converted into perpetual, with a very low annual ground rent fee.

Let us take you on a tour:

LAYOUT
With its 30 square meters, this property is smartly designed. You enter into your own hallway, leading you to the living room. The bathroom, consisting of a shower and toilet, is also accessible from the same hallway. The living/bedroom of approximately 21 square meters offers beautiful views of greenery. The kitchen and balcony are accessible from the living room. The east-facing balcony is perfect for those who like to enjoy the morning sun with a cup of coffee. On the ground floor, there is a convenient storage room, ideal for storing non-daily necessities.

SURROUNDINGS
The location is fantastic, with many trendy cafes, restaurants, and shops in Amsterdam-West. Public transportation is easily accessible, and Sloterdijk Station is even within walking distance. The property is centrally located in a pleasant and quiet area with various amenities nearby. There are several shops located on both Burgemeester de Vlugtlaan and Bos en Lommerplein and Bos en Lommerweg. Additionally, the property is close to green areas such as the city parks Gerbrandypark, Erasmuspark, Rembrandtpark, and Westerpark. This provides the opportunity to escape the hustle and bustle of daily life and enjoy the peace and beauty of nature. Furthermore, there is a wide range of sports facilities available, including gyms, football, and hockey clubs.

BUILDING
This is an opportunity to live in the iconic Westereind apartment complex, designed by Jan Rietveld. Built in 1958, the complex is unique because it is Rietveld's only high-rise design. The apartment complex features an elevator and a secure entrance with intercom. The central entrance hall stands out for its spacious layout, use of color, and concrete construction. The staircase consists of large wide steps and narrow landings. In 2009, the building was designated as a national monument due to its architectural historical value. Living in this building offers a unique opportunity to experience history and enjoy the beautiful features of Jan Rietveld's design.

The VvE consists of 127 apartment rights and is professionally managed by Falcon VvE Management. A Long-Term Maintenance Plan (MJOP) is in place to maintain the reserve fund.

DETAILS:
-30 sqm of usable space
-Located on the first floor
-East-facing balcony
-Storage room approximately 2 sqm
-National monument
-Electric heating with 4 infrared panels (2021); optionally controllable remotely
-Hot water via instant heater Clage CEX (2021)
-Active and professional VvE; caretaker present
-Service costs amount to: €110 per month

So, if you're looking for an affordable and cozy home in a nice neighborhood of Amsterdam, then this apartment is exactly what you're looking for. Don't wait any longer and contact us today to schedule a viewing. This is an opportunity you definitely don't want to miss!

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM/MVA voorwaarden.

Lees verder

Kenmerken

Algemeen
Straat en huisnummer
Harry Koningsbergerstraat 106
Plaats
Amsterdam
Postcode
1063 AE
Status
Verkocht
Kenmerken
Inhoud
106 m³
Aantal kamers
1
Aantal slaapkamers
1
Prijs en aanvaarding
Koopprijs
€ 225.000,- kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Afmetingen
Woonoppervlakte
30 m²
Verwarming en isolatie
Type dak
Plat dak
Zie jij jezelf hier al wonen?
plan een bezichtiging
map-marker