Bel :
Joost Scholten

AMSTERDAM - Harry Koningsbergerstraat 232

€ 325.000,- kosten koper

***English text below***

Maak van dit prachtige 2-kamerappartement in Amsterdam-West jouw nieuwe thuis! Welkom bij dit fantastische appartement op de vijfde verdieping (met twee liften) in een monumentaal pand! De woning is efficiënt ingedeeld, met een heerlijk balkon op het oosten en privéberging in de onderbouw. Last but not least, de erfpacht van dit appartement is eeuwigdurend afgekocht.

We nemen je graag mee voor een rondleiding:

INDELING
Met zijn 47 vierkante meter is deze woning slim ingedeeld. Je komt binnen in je eigen hal, die je naar de woonkamer leidt. Het separate toilet is ook vanuit de hal bereikbaar. De woonkamer van circa 21 m2 biedt vrij uitzicht op groenpartijen. De Keller keuken (1975) en het balkon zijn vanuit de woonkamer bereikbaar. Het balkon, gelegen op het oosten, is perfect voor diegenen die graag met een kopje koffie willen genieten van de ochtendzon. Vanuit de keuken bereik je de slaapkamer met veel lichtinval door de vele ramen. Vanuit hier is de badkamer (2001) te bereiken. Op de begane grond bevindt zich een handige berging, ideaal voor het stallen van niet-dagelijkse benodigdheden.

OMGEVING
De locatie is geweldig, met veel trendy cafés, restaurants en winkels in Amsterdam-West. Het openbaar vervoer is gemakkelijk bereikbaar, en Station Sloterdijk is zelfs op loopafstand. De woning bevindt zich op een centrale locatie in een aangename en rustige omgeving met verschillende voorzieningen in de buurt. Er zijn diverse winkels te vinden op zowel de Burgemeester de Vlugtlaan als de Bos en Lommerplein en Bos en Lommerweg. Bovendien is de woning dichtbij groene gebieden zoals de stadsparken Gerbrandypark, Erasmuspark, Rembrandtpark en het Westerpark. Dit biedt de mogelijkheid om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van de rust en pracht van de natuur. Daarnaast is er een breed scala aan sportfaciliteiten beschikbaar, waaronder sportscholen, voetbal- en hockeyverenigingen.

GEBOUW
Dit is een kans om te wonen in het iconische Westereind appartementencomplex, ontworpen door Jan Rietveld. Het complex, gebouwd in 1958, is uniek vanwege het feit dat het het enige hoogbouwontwerp van Rietveld is. Het appartementencomplex beschikt over een lift en een afgesloten entree met intercom. De centrale entreehal valt op door de ruime opzet, kleurgebruik en de betonnen constructie. Het trappenhuis bestaat uit grote brede trappen en smalle bordessen. In 2009 heeft het gebouw de status van Rijksmonument gekregen vanwege zijn architectuurhistorische waarde. Wonen in dit gebouw biedt dan ook een unieke kans om de geschiedenis te ervaren en te genieten van de prachtige kenmerken van het ontwerp van Jan Rietveld.

De VvE bestaat uit 127 appartementsrechten en wordt professioneel beheerd door Falcon VvE Beheer. Er is een Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) aanwezig om het reservefonds op peil te houden.

BIJZONDERHEDEN:

47m2 gebruiksoppervlakte
Gelegen op de vijfde etage
Liften aanwezig
Balkon op het oosten
Berging ruim 2m2
Rijksmonument
Actieve en professionele VvE
Servicekosten bedragen: € 171,- per maand
Erfpachtcanon is eeuwigdurend afgekocht
Dus, als je op zoek bent naar een betaalbare en gezellige woning in een fijne buurt van Amsterdam, dan is dit appartement precies wat je zoekt. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging. Dit is een kans die je zeker niet wilt missen!"

--------------------------------------------------------

***English text***

Make this beautiful home in Amsterdam-West your own!

Welcome to this fantastic 2-room apartment located on the fifth floor (with two elevators) in a monumental building! The property is efficiently designed, has a delightful balcony with unobstructed views, and also includes private storage in the substructure. Last but not least, the leasehold for this apartment has been perpetually redeemed.

We would love to take you on a tour:

LAYOUT
With its 47 square meters, this home is cleverly laid out. You enter the property through your private hallway, leading to the living room, and the separate toilet is also accessible from the hallway.
The living room is approximately 21 square meters and offers unobstructed views of greenery; the Keller kitchen (1975) and the balcony are accessible from the living room. The balcony faces east, perfect for those who enjoy sipping coffee in the morning sun.
From the kitchen, you reach the bedroom with ample natural light through the numerous windows. The bathroom (2001) is accessible from here.

On the ground floor, there is a convenient storage room, ideal for storing non-daily necessities.

SURROUNDINGS
The location is also fantastic. Amsterdam-West is a neighborhood with many trendy cafes, restaurants, and shops. Public transportation is easily accessible and quickly takes you to other parts of the city. Sloterdijk Station is even within walking distance.
The property is centrally located in a pleasant and quiet area with various amenities nearby. Various shops can be found on both Burgemeester de Vlugtlaan and Bos en Lommerplein and Bos en Lommerweg.
Furthermore, the property is close to green areas such as the city parks Gerbrandypark, Erasmuspark, Rembrandtpark, and Westerpark. This offers the opportunity to escape the hustle and bustle of daily life and enjoy the peace and beauty of nature. Additionally, there is a wide range of sports facilities available, including gyms, football, and hockey clubs.

BUILDING
This is an opportunity to live in the iconic Westereind apartment complex, designed by Jan Rietveld. Built in 1958, the complex is unique because it is Rietveld's only high-rise design.
The apartment complex features an elevator and a secured entrance with an intercom. The central entrance hall stands out for its spacious layout, use of color, and concrete construction. The staircase consists of wide stairs and narrow landings.
In 2009, the building received the status of a national monument due to its architectural-historical value. Living in this building offers a unique opportunity to experience history and enjoy the beautiful features of Jan Rietveld's design.

The Owners' Association (VVE) consists of 127 apartment rights and is professionally managed by Falcon VVE Management.
There is a maintenance plan (MJOP) in place to maintain the reserve fund.

SPECIAL FEATURES:

- 47m2 usable area
- Located on the fifth floor
- Elevators present
- East-facing balcony
- Storage room over 2m2
- National monument
- Active and professional VVE
- Service costs amount to: € 171,- per month
- Leasehold canon perpetually redeemed

So, if you are looking for an affordable and cozy home in a nice neighborhood in Amsterdam, then this apartment is exactly what you're looking for. Don't wait any longer and contact us today for a viewing.
This is an opportunity you surely don't want to miss!

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM/MVA voorwaarden.

Lees verder

Kenmerken

Algemeen
Straat en huisnummer
Harry Koningsbergerstraat 232
Plaats
Amsterdam
Postcode
1063 AK
Status
Verkocht
Kenmerken
Inhoud
173 m³
Bouwjaar
1958
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Prijs en aanvaarding
Koopprijs
€ 325.000,- kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Afmetingen
Woonoppervlakte
47 m²
Verwarming en isolatie
Verwarming
gas
Type dak
Plat dak
Zie jij jezelf hier al wonen?
plan een bezichtiging
map-marker