Bel :
Joost Scholten

AMSTERDAM - Harry Koningsbergerstraat 234

€ 275.000,- kosten koper

***English text below***

Welkom bij dit fantastische 2-kamerappartement gelegen in een opkomende buurt van Amsterdam-West! De woning heeft een heerlijk balkon op het zuiden en een eigen berging! Ook is de erfpacht van dit appartement EEUWIGDUREND afgekocht.

We nemen u graag mee voor een rondleiding:

INDELING
Met zijn 44 vierkante meter is deze woning slim ingedeeld. Je komt de woning binnen in de ruime woonkamer. Deze brengt je naar de woonkamer. De woning is gelegen op de hoek waardoor er extra veel lichtinval is.
Vanuit hier is ook het balkon te bereiken. Het balkon op het westen is perfect voor degenen die graag buiten zitten en genieten van de avondzon.
Het appartement heeft een slaapkamer met wederom veel lichtinval door de vele ramen. Vanuit hier is ook het toilet te bereiken.
De woning is niet voorzien van een keuken en badkamer; deze dienen nog te worden geïnstalleerd.

Op de begane grond bevindt zich nog een handige berging, ideaal voor het stallen van de niet dagelijkse benodigdheden.

OMGEVING
De locatie is ook geweldig. Amsterdam-West is een opkomende buurt met veel trendy cafés, restaurants en winkels. Het openbaar vervoer is gemakkelijk bereikbaar en brengt je snel naar andere delen van de stad. Station Sloterdijk is zelfs op loopafstand.
De woning bevindt zich op een centrale locatie in een aangename en rustige omgeving met verschillende voorzieningen in de buurt. Er zijn diverse winkels te vinden op zowel de Burgemeester de Vlugtlaan als de Bos en Lommerplein en Bos en Lommerweg.
Bovendien is de woning dichtbij groene gebieden zoals de stadsparken Gerbrandypark, Erasmuspark, Rembrandtpark en het Westerpark. Dit biedt de mogelijkheid om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van de rust en pracht van de natuur. Daarnaast is er een breed scala aan sportfaciliteiten beschikbaar, waaronder sportscholen, voetbal- en hockeyverenigingen.

GEBOUW
Dit is een kans om te wonen in het iconische Westereind appartementencomplex, ontworpen door Jan Rietveld. Het complex, gebouwd in 1958, is uniek vanwege het feit dat het het enige hoogbouwontwerp van Rietveld is.
Het appartementencomplex beschikt over een lift en een afgesloten entree met intercom. De centrale entreehal valt op door de ruime opzet, kleurgebruik en de betonnen constructie. Het trappenhuis bestaat uit grote brede trappen en smalle bordessen.
In 2009 heeft het gebouw de status van Rijksmonument gekregen vanwege zijn architectuurhistorische waarde. Wonen in dit gebouw biedt dan ook een unieke kans om de geschiedenis te ervaren en te genieten van de prachtige kenmerken van het ontwerp van Jan Rietveld.

BIJZONDERHEDEN:
- 44m2 (NEN 2580 gemeten)
- Gelegen op de vijfde etage
- Lift aanwezig
- Balkon op het zuiden
- Berging 2m2
- Rijksmonument
- Actieve en professionele VvE met huismeester
- Servicekosten bedragen: € 176,00
- Erfpachtcanon is EEUWIGDUREND afgekocht
- geen badkamer en geen keuken aanwezig!

Dus, als je op zoek bent naar een betaalbare en gezellige woning in een fijne buurt van Amsterdam, dan is dit studioappartement precies wat je zoekt. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging. Dit is een kans die je niet wilt missen!

___________________________________________________________________________________________
***English text below***

Welcome to this fantastic 2-room apartment located in an up-and-coming neighborhood in Amsterdam-West! The property features a lovely west-facing balcony and a private storage space. Additionally, the ground lease (erfpacht) for this apartment has been bought off perpetually.

Let us take you on a tour:

LAYOUT
With its 44 square meters, this home is cleverly laid out. You enter the apartment into the spacious living room, which leads you to the kitchen. The apartment is located on the corner, allowing for plenty of natural light. From here, you can also access the balcony. The west-facing balcony is perfect for those who enjoy sitting outside and basking in the evening sun. The apartment has a bedroom with ample natural light coming in through the windows. The toilet is also accessible from this room. The house is not equipped with a kitchen and bathroom; these still need to be installed. With a convenient storage space, you won't have to worry about storage capacity.

SURROUNDINGS
The location is also fantastic. Amsterdam-West is an up-and-coming neighborhood with many trendy cafes, restaurants, and shops. Public transportation is easily accessible and provides quick access to other parts of the city. Even Sloterdijk Station is within walking distance. The property is centrally located in a pleasant and peaceful area with various amenities nearby. There are several shops on both Burgemeester de Vlugtlaan and Bos en Lommerweg. Furthermore, the property is close to green areas such as Erasmus Park, Rembrandt Park, and Westerpark. This offers the opportunity to escape the hustle and bustle of daily life and enjoy the tranquility and beauty of nature. In addition, there is a wide range of sports facilities available, including gyms, football, and hockey clubs.

BUILDING
This is an opportunity to live in the iconic Westereind apartment complex, designed by Jan Rietveld. Built in 1958, the complex is unique because it is Rietveld's only high-rise design. The apartment complex features an elevator and a secured entrance with an intercom. The central entrance hall stands out due to its spacious layout, use of colors, and concrete construction. The staircase consists of wide, broad steps and narrow landings. In 2009, the building was designated as a national monument due to its architectural-historical value. Living in this building offers a unique opportunity to experience history and enjoy the beautiful features of Jan Rietveld's design.

SPECIAL FEATURES:
- 44m2 (measured according to NEN 2580)
- Located on the fifth floor
- Elevator available
- West-facing balcony
- Storage space: 2m2
- National monument
- Active and professional Homeowners' Association (VvE) with caretaker
- Service costs: € 176.00
- Perpetual ground lease (erfpachtcanon) has been bought off
- No kitchen en no bathroom installed

So, if you're looking for an affordable and cozy home in an up-and-coming neighborhood of Amsterdam, this studio apartment is exactly what you're looking for. Don't wait any longer and contact us today to schedule a viewing. This is an opportunity you don't want to miss!

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

Lees verder

Kenmerken

Algemeen
Straat en huisnummer
Harry Koningsbergerstraat 234
Plaats
Amsterdam
Postcode
1063 AK
Status
Verkocht
Kenmerken
Inhoud
164 m³
Bouwjaar
1958
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Prijs en aanvaarding
Koopprijs
€ 275.000,- kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Afmetingen
Woonoppervlakte
44 m²
Verwarming en isolatie
Type dak
Plat dak
Zie jij jezelf hier al wonen?
plan een bezichtiging
map-marker