Bel :
Joost Scholten

AMSTERDAM - Piet Gijzenbrugstraat 91

€ 425.000,- kosten koper

***** See English version below*****

In een van de populaire straatjes van het Hoofddorpplein buurt (Amsterdam-Zuid) bieden wij dit heerlijk en bovenal licht
3 kamer appartement aan dat ook nog eens gesitueerd is op eigen grond!
De woning is in 2017 gerenoveerd waarbij de keuken bij de woonkamer is betrokken en aan de achterzijde 2 slaapkamers van een goed formaat is ontstaan.

Indeling:
Gemeenschappelijk trappenhuis, entree op de eerste verdieping. Hal, woonkamer aan de voorzijde met open keuken (2017). De keuken is o.a. voorzien van een vaatwasser, koelkast met vriesvakje en een 4 pits gasstel met afzuigkap.
In het midden de badkamer met douche, wastafel en toilet. Kast voor wasmachine en droger. Aan de achterzijde bevinden zich twee slaapkamers van een goed formaat. Openslaande deuren naar het balkon dat op het Oosten is gesitueerd.

Omgeving:
De Piet Gijzenbrugstraat is een heerlijke rustige woonstraat met voornamelijk bestemmingsverkeer, relatief lage bouw en een gemoedelijke sfeer. Gelegen achter de groene Westlandgracht en om de hoek van het Hoofddorpplein met tal van winkels, cafés en restaurantjes. Een heerlijke buurt om doorheen te lopen langs de winkels richting bijvoorbeeld het Vondelpark.
De stad is goed bereikbaar met o.a. de tram (lijn 2) en de Ringweg A10 is op een paar minuten rijden gelegen. Ideale ligging ten opzichte van de uitvalswegen en Schiphol. Zowel treinstation Zuid als Lelylaan zijn goed bereikbaar.

Bijzonderheden:
- Gelegen op eigen grond;
- Woonoppervlakte van circa 50 m², met een balkon van 6m²;
- Kleine VvE, 3 leden, de servicekosten bedragen € 100,66 per maand;
- professionele beheerder, de firma Quadyck 0299-475003
- Verwarming en warm water middels cv-ketel, bouwjaar 2017;
- Energielabel C;
- Mooie laminaatvloer in het appartement;
- Ouderdomsclausele; asbestclausule en de niet-zelfbewoningsclausule zijn op deze koop van toepassing
- Oplevering: kan direct worden betrokken.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

NENCLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

--------------------------------------------------------------------------

In one of the popular streets of the Hoofddorpplein neighborhood (Amsterdam-Zuid), we offer this delightful and above all, bright 3-room apartment that is situated on private land! The property was renovated in 2017, with the kitchen being integrated into the living room, creating two well-sized bedrooms at the rear.

Layout:
Shared staircase, entrance on the first floor. Hallway, living room at the front with an open kitchen (2017). The kitchen is equipped with a dishwasher, refrigerator with freezer compartment, and a 4-burner gas stove with an extractor hood. In the middle, there is a bathroom with a shower, sink, and toilet. Cupboard for washing machine and dryer. At the rear, there are two well-sized bedrooms. French doors lead to the balcony facing east.

Surroundings:
Piet Gijzenbrugstraat is a delightful quiet residential street with mainly local traffic, relatively low-rise buildings, and a pleasant atmosphere. It is located behind the green Westlandgracht and just around the corner from Hoofddorpplein with numerous shops, cafes, and restaurants. It's a wonderful neighborhood to walk through, heading towards the Vondelpark, for example. The city is easily accessible by tram (line 2), and the A10 ring road is just a few minutes' drive away. It has an ideal location in terms of access to highways and Schiphol Airport. Both Zuid and Lelylaan train stations are easily accessible.

Features:

-Situated on private land;
-Living area of approximately 50 m², with a balcony of 6 m²;
-Small homeowners association (VvE) with 3 members, monthly service costs amount to € 100,66;
-Professional property management by Quadyck company, 0299-475003;
-Heating and hot water through central heating boiler, built in 2017;
-Energy label C;
-Beautiful laminate floor in the apartment;
-An ageing clause as well as a self-occupancy clause and asbestos clause will be included in the deed.
-Available for immediate occupancy.

Lees verder

Kenmerken

Algemeen
Straat en huisnummer
Piet Gijzenbrugstraat 9
Plaats
Amsterdam
Postcode
1059 XD
Status
Verkocht
Kenmerken
Inhoud
174 m³
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Prijs en aanvaarding
Koopprijs
€ 425.000,- kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Afmetingen
Woonoppervlakte
50 m²
Verwarming en isolatie
Verwarming
gas
Type dak
Samengesteld dak
Zie jij jezelf hier al wonen?
plan een bezichtiging
map-marker