Bel :

AMSTERDAM - Robert Fruinlaan 18-I

€ 310.000,- kosten koper

PRACHTIG VIERKAMER APPARTEMENT VAN CA 69m2 MET BALKON OP HET ZUIDEN.

Het appartement heeft 3 goede slaapkamers met daarnaast nog 2 bergingen en een zonnig balkon op het zuiden. De woning ligt goed bereikbaar en heeft veel lichtinval door zowel ramen aan de voorzijden als aan de achterzijde. 

INDELING
Via het gemeenschappelijke trappenhuis komt u de woning binnen in de hal. Deze hal biedt toegang tot alle kamers in de woning. 
Aan de achterzijde van de woning liggen twee slaapkamers en de woonkamer. De riante woonkamer en de achterste slaapkamer hebben beide toegang tot het zonnige balkon welke uitkijkt op een prachtige mini parkje tussen de gebouwen in. De derde slaapkamer alsmede de keuken grenzen aan de voorzijde van het appartement en worden tevens via de hal bereikt. Alle kamers en de keuken in het appartement genieten van veel natuurlijk licht door de grote ramen die aanwezig zijn. 
Badkamer is te bereiken door de keuken en heeft een douche wastafel met meubel en een wasmachine aansluiting. Handig is dat in de hal zich een apart toilet bevindt.  
Kortom het is een heerlijk familie huis met genoeg slaapplekken en zonnige invalshoeken!
Zowel op de begane grond als op de zolderverdieping beschikt het appartement nog over 2 ruime bergingen waarvan het gebruiksrecht bij overdracht overgaat naar de nieuwe eigenaar.

OMGEVING
De woning ligt in een rustige en kindvriendelijke buurt. Voor groene wandeling is het Rembrandtpark op ongeveer 10 minuten lopen afstand. Mocht u toch meer vertier op het water willen zoeken bent u tevens zo bij de Sloterplas met een jachthaven De Duikelaar en een prachtig nieuw stadsstrand. 
Voor de dagelijkse boodschappen kunt u bij het August Allebéplein met onder andere een Albert Heijn en een Lidl. Daarnaast is er een wekelijkse markt op het Sierplein voor lekkere verse boodschappen. 
Met de fiets wordt de centrale ligging van het huis nog duidelijker, onder andere de Kinkerstraat en het Vondelpark zijn binnen 10 minuten fietsen te bereiken. Het centrum van Amsterdam in ongeveer 15 minuten!
De metro halte Postjesweg ligt op 5 minuten lopen van het appartement. Waarna u tevens binnen 10 minuten op het station Sloterdijk staat.
De Ring A10 is binnen 3 minuten met de auto te bereiken. Parkeren in de buurt is geen probleem en er kan een parkeervergunning worden voor makkelijk parkeren bij de voordeur.  

BIJZONDERHEDEN
- 3 lichte slaapkamers
- Balkon op het zuiden!
- Dubbelglas door de gehele woning
- Zeer centraal gelegen met zowel fiets, lopen, ov als de auto
- Exclusief gebruiksrecht op 2 aparte bergingen met een gezamenlijke bergruimte van ca. 12m2
- Actieve VvE met MJOP en professioneel beheer
- Erfpacht EEUWIGDUREND afgekocht!
- Bouwjaar 1956
- Winkels voor dagelijkse boodschappen binnen 5 minuten lopen te bereiken.
 

Deze informatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Lees verder

Kenmerken

Algemeen
Straat en huisnummer
Robert Fruinlaan 18
Plaats
Amsterdam
Postcode
1065 XW
Status
Verkocht
Kenmerken
Inhoud
233 m³
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Prijs en aanvaarding
Koopprijs
€ 310.000,- kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Afmetingen
Woonoppervlakte
69 m²
Verwarming en isolatie
Verwarming
gas
Type dak
Plat dak
Zie jij jezelf hier al wonen?
plan een bezichtiging
map-marker