Bel :
Joost Scholten

AMSTERDAM - Willem de Zwijgerlaan 22-sous

€ 275.000,- kosten koper

*****See English version below*****

Studio appartement van 40 m² gelegen in het souterrain in het zeer geliefde Geuzenhof II complex In Amsterdam-West, de Baarsjes.

Het complex
De woning is onderdeel van het complex Geuzenhof II (gebouwd eind jaren '30). Kenmerkend is de gemeenschappelijke tuin, toegankelijk via een elektrisch hek en via het trappenhuis, alleen te gebruiken door de bewoners.

De indeling
Door middel van zowel een zelfstandige entree vanuit de straat alsmede een entree via het gemeenschappelijke trappenhuis bereik je de hoekwoning. De ruimte bestaat uit een woonkamer met half open keuken en in deze ruimte is ook een slaapplek gecreëerd.
Door de hoekligging zijn er veel raampartijen die uitzicht bieden op de groenstroken van de Admiraal de Ruijterweg alsmede die van de Willem de Zwijgerlaan.
De badkamer is via de tweede entree te bereiken en is voorzien van een douche, een kleine wastafel alsmede een toilet.
Vanuit het trappenhuis en de bergingen van de bovenliggende woningen heeft u toegang tot de prachtige tuin dat is ontworpen door de welbekende tuinarchitecte Mien Ruys.

Omgeving en bereikbaarheid
De woning is gelegen in de populaire buurt De Baarsjes tussen de Jan Evertsenstraat en de De Clercqstraat in. Het is een hippe en levendige buurt en er zijn veel leuke cafés, gezellige koffiezaakjes en restaurants te vinden (o.a., Bar Baarsch, De Neef van Fred, Kauffmann, Van 't Spit, Pazzi, Volare, Bar Spek en nog veel meer). Verder vindt u op korte fietsafstand o.a. het Vondel-, Erasmus- en Rembrandtpark maar ook de levendige Kinkerstraat (met de Filmhallen en Foodhallen) en de Ten Katemarkt. Verbindingen voor openbaar vervoer bevinden zich om de hoek (tram 7, 13 en 19 en bus 18), en je zit zo op de ring A10 via afrit S105 of S104. Parkeren kan betaald of met een parkeervergunning.

Kenmerken

Eigendomssituatie:
Voortdurend recht van erfpacht, het huidige tijdvak loopt tot en met 15 augustus 2058 en de canon is tot die periode afgekocht. Van toepassing zijn de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht van de Gemeente Amsterdam uit 1994.

Oppervlakten
Woning 40m²

Vereniging van Eigenaars
De VvE Geuzenhof II bestaat uit 226 appartementsrechten, de administratie en het technische beheer is uitbesteed aan HNVB. De servicekosten voor de woning bedragen € 154,51 per maand.

Isolatie
De woning is voorzien van enkel glas doch voorzien van voorzetramen

Verwarming/warm water
De verwarming geschiedt door middel van gevelkachels; warm water wordt verkregen door middel van een boiler.

Bouwjaar
Omstreeks 1940

Overige bijzonderheden
Het complex is aangewezen als gemeentelijk monument. Vanwege de vrijstelling voor gemeentelijke monumenten zal verkoper geen energielabel overhandigen.
Verdere bijzondere bepalingen: de ouderdomsclausule, de asbestclausule alsmede de niet zelf bewoningsclausule zijn van toepassing.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lees verder

Kenmerken

Algemeen
Straat en huisnummer
Willem de Zwijgerlaan 22
Plaats
Amsterdam
Postcode
1056 JR
Status
Verkocht
Kenmerken
Inhoud
145 m³
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Prijs en aanvaarding
Koopprijs
€ 275.000,- kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Afmetingen
Woonoppervlakte
40 m²
Verwarming en isolatie
Type dak
Plat dak
Zie jij jezelf hier al wonen?
plan een bezichtiging
map-marker