Jouw huis in Slotermeer verkopen

Wil je jouw huis in Amsterdam verkopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al ons hele leven thuis in Amsterdam en kennen de stad en de huizenmarkt als geen ander. Met meer dan 40 jaar ervaring weten we jouw woning goed op waarde te schatten en realiseren we de hoogst haalbare verkoopprijs.

Kleine moeite, groots resultaat

Waar we kunnen, creëren wij waardevermeerdering. Zo helpt Lex, onze technische collega en man met twee rechterhanden, je bijvoorbeeld met het zetten van de puntjes op de i bij de huizen die we verkopen. Een kleurtje op de muren, loszittende kranen vastzetten, dat soort dingen. Kleine werkzaamheden die voor een groot resultaat zorgen. Zo maken we van jouw huis een thuis voor een ander. En dat zie je terug in de hoogte van de verkoopprijs.

Ons Verkoop stappenplan

Kennismaking en vraagprijs woning bepalen

Woning verkopen in Slotermeer
Je hebt besloten om je woning in Slotermeer te verkopen. Het begint natuurlijk allemaal met een uitgebreid informerend gesprek waarin we samen je wensen bespreken. Aansluitend geven wij je een advies op maat, gericht op je persoonlijke situatie.
Als gecertificeerd makelaar garanderen wij een goed advies over de marktwaarde van jouw woning in Slotermeer. In 2018 hebben wij ruim 280 woningen succesvol aan- en verkocht.
Onze klanten beoordelen onze werkzaamheden met een 9.2, waar wij erg trots op zijn!

Strategie en campagne voor woningverkoop

Verkoopplan opstellen voor je woning in Slotermeer
Het is van belang om een goede prijs voor je woning te vragen. Om tot een goede waardering te komen zullen wij je woning grondig bekijken en ons verdiepen in diverse informatiebronnen. Maar juist ook sfeer en gevoel bepalen mede de prijs van een woning. Daarom zijn wij daarop gespitst!
Samen met jou bekijken wij wat in jouw situatie wenselijk is voor we de woning in gaan zetten. Natuurlijk op Funda en onze eigen site Scholten.nl maar soms is een advertentie in een dagblad of juist een openhuisactie wel weer handig. In ieder geval een uitgekiend activiteitenplan als basis.

Woningverkoop van start!

Uitvoeren verkoopplan in Slotermeer?
Wij coördineren en begeleiden de bezichtigingen en zullen de kijkers (en wellicht hun aankopende makelaar) uitgebreid informeren. In een persoonlijk contact met kandidaat-kopers kunnen wij er bovendien achter komen welke vervolgstappen nodig zijn om tot een goed eindresultaat te komen. Je hoeft bij de bezichtigingen niet aanwezig te zijn. Potentiële kopers voelen zich vaak vrijer als de bewoners niet aanwezig zijn bij de bezichtigingen.

Woning verkocht! De afhandelingen

Verkoop van je woning in Slotermeer
Wanneer de onderhandelingen succesvol zijn verlopen, stellen wij of een notaris in Amsterdam een koopovereenkomst op. Hierin wordende gemaakte afspraken schriftelijk bevestigd en de eventuele ontbindende voorwaarden worden opgenomen.
Als alle handtekeningen zijn gezet, is de koopovereenkomst gesloten. Vanaf dat moment heeft de koper nog drie dagen wettelijke bedenktijd, waarin hij of zij alsnog van de aankoop kan afzien.

Zodra de notaris de koopakte heeft ontvangen, stelt deze een datum en een tijdstip vast voor het ondertekenen van de akte van levering. Voordat je naar de notaris gaat, zal de koper doorgaans de woning willen inspecteren om te zien of alles in de afgesproken staat is. Wij begeleiden deze inspectie en nemen samen de meterstanden op. Daarna gaan wij met je mee naar de notaris om de leveringsakte te ondertekenen.

Ook na de verkoop staan wij voor je klaar. Je kunt op ons rekenen als je na de overdracht nog vragen hebt.

Afspraak maken
Waar wil jij straks wonen?
bekijk alle buurten
map-markerarrow-right