Amsterdam – Orteliusstraat 180I

€ 300.000,- kosten koper

Kenmerken

Algemeen

 • Straat en nummerOrteliusstraat 180 I
 • PlaatsAMSTERDAM
 • Postcode1057 BK
 • StatusOnder bod

Prijs en aanvaarding

 • Vraagprijs€ 300.000,- kosten koper
 • Aanvaardingin overleg

Kenmerken

 • Inhoud147 m3
 • Bouwjaar1926
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2

Afmetingen

 • Woonoppervlakte49 m2

Tuin en overige buitenruimtes

 • Tuingeen tuin
 • Liggingaan rustige weg, in woonwijk

Verwarming en isolatie

 • Verwarming
 • Warmwater
 • Type dakplat dak
 • Isolatiedubbel glas

In beeld

Omschrijving

Amsterdam – Orteliusstraat 180I

Dit 3 kamer casco appartement is op zoek naar een enthousiaste eigenaar met twee rechte handen, het betreft namelijk een kluswoning dat weliswaar een leuke basis heeft om iets fraais en naar eigen zin van te maken.

Andere pluspunten is dat de woning op eigen grond is gelegen en de zon schijnt ’s ochtends op het balkon aan de achterzijde, en in de middag en avond op het balkon aan de voorzijde.
De hele dag door is er zo veel daglicht in de woning.
Mede door de prettige locatie, met alle gemakken van de stad binnen handbereik, is het een zeer fijne woonomgeving.

Omgeving
Het Rembrandtpark en Erasmuspark liggen om de hoek, de Jordaan op circa 10 minuten fietsafstand en het Vondelpark tevens op 10 minuten! De A10 is snel te bereiken met de auto en openbaar vervoer voorzieningen zijn om de hoek.
Voor de dagelijkse boodschappen en vele winkels kan je terecht op de Jan Evertsenstraat, Mercatorplein of het Bos & Lommerplein.

Indeling
Het gemeenschappelijk trappenhuis biedt toegang tot de woning gelegen op de eerste verdieping. Binnenkomst in de hal welke toegang verleent tot alle vertrekken.
Aan de voorzijde van woning is de lichte L-vormige woonkamer gesitueerd welke voorzien is van grote raampartijen met dubbele beglazing. De open zijkamer leent zich uitstekend om in te richten als eetgedeelte. Aan de achterzijde van de woning zijn twee slaapkamer gesitueerd en tussen deze ruimte bevindt zich de keuken. Al deze ruimtes bieden toegang tot het balkon dat op het oosten gesitueerd.
Het toilet is centraal in de woning gelegen.

Bijzonderheden

Oppervlakten
De oppervlakte van het appartement is circa 49 m2.

Verwarming / warmwater
Er zijn geen voorzieningen aanwezig.

Bouwjaar
Het bouwjaar van het pand is omstreeks 1927.

Eigen grond/erfpacht
Het pand is gelegen op eigen grond!

Vereniging van Eigenaren
De kleinschalige vereniging (4 woningen) wordt beheerd door de leden zelf. De servicekosten bedragen € 68,28 per maand.

Er wordt een ouderdomsclausule en een asbestclausule in de koopakte opgenomen daar het een ouder pand betreft.
Tevens wordt er een niet zelfbewoningsclausule in de koopakte opgenomen omdat de eigenaar deze ruimte nooit zelf heeft bewoond.

Oplevering:
Per direct te aanvaarden

Deze informatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte.
De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Plattegrond

Geen plattegronden beschikbaar

venenatis nec mattis at dapibus tristique Nullam commodo luctus
nl_NL
en_GB nl_NL

Corona maatregelen
Wij blijven gewoon bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur, maar adviseren iedereen zoveel mogelijk per telefoon of e-mail contact met ons op te nemen.

Wil je een medewerker persoonlijk spreken, maak dan een afspraak.

Heb je een afspraak gepland maar heb je klachten zoals verkoudheid, loopneus, hoesten e.d. annuleer dan de afspraak. Als één van onze medewerkers zich niet fit voelt, zullen wij ook geen risico nemen en de afspraak vanuit onze kant annuleren. Wij nemen op een later moment contact op voor het plannen van een nieuwe afspraak.

Kom met maximaal 2 personen naar een afspraak. Wij schudden geen handen, houden gepaste afstand en bieden handschoenen, mondkapje en schoenhoesjes aan. Tevens is er desinfectiegel beschikbaar. Volg altijd de aanwijzingen van de makelaar.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze maatregelen? Neem dan contact met ons op telefoonnummer 020 689 05 05 of per e-mail op makelaardij@scholten.

Bezichtiging aanvragen

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak